Vill gärna ha..

imagePlanerar att beställa fyra fototavlor till något som händer nästa vecka. Ska kolla runt lite på exakt vilka bilder jag vill ha och sedan beställa. Det har blivit väldigt mycket billigare med allt sådant här och mycket annat med för den delen med alla appar och nätbeställningar. Vad jag ska ha dem till kommer jag berätta på tisdag.. Utan färdiga tavlor då förstås:) Dom två första vet jag att jag vill ha men de två nedersta ska jag byta ut..

image


Här slarvas det friskt med ”målen” idag.. Det blir ingen ljung, är klok nog att välja vila istället. Det kommer vara jättemycket att göra ikväll här på Fredriksborg och sedan är Gemet borta i två veckor vilket innebär att jag kommer få jobba ännu mer än vanligt. Passar alltså på att vila upp mig för att klara mig utan Gemet. Hon är så otroligt duktig och effektiv så det kommer verkligen märkas och kännas att hon är på semester. Härligt väder med solsken har vi här i Skärgården idag igen. Så vackert..

imageI morgon kväll ska jag titta runt och se om jag kan hitta någon flygbiljett så att jag kan vara med Pappa, Åsa & Anton i Marbella i slutet av oktober. Gissar att jag behöver det rätt bra efter att ha kört själv i två veckor:) Risken finns väl att biljetterna är dyra för det är väl höstlov där omkring och jag vill inte betala 5000:- för något man kan köpa för runt en tusenlapp när det inte är lov.. Får se vad jag kan hitta. Vägrar flyga Ryan Air, det kommer bli ännu dyrare eftersom det antagligen kommer ta mig 14 dagar att komma över det. Jag vet att de inte haft någon flygolycka men de betalar usla löner till sina anställda och spar in överallt och det är aldrig bra..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.