Fredag igen..

itsfridayDå var det fredag igen.. Fullt hotell, förutom ett enkelrum:) Några A la carte gäster och jag serverar tillsammans med Gemet. Tycker det är riktigt kul både att fixa på hotellet, servera och allt annat som hör till (nåja, inte administrationen kanske). Bröllopsförfrågningar och offerter som ska ut ligger jag lite efter med så det är prio under lugna tider på hotellet i helgen. Hade ett möte med en tjej från New York som ska gifta sig med sin svenske pojkvän och det bröllopet är något Fredriksborg gärna skulle ha.. Klart vi vill ha alla bröllop men internationella bröllop är lite speciella eftersom många inte ens varit i Sverige tidigare och än mindre i skärgården.

marbellaFick sms av Pappa som gärna ville att jag skulle komma ner till Marbella i slutet av oktober eftersom han, Åsa & Anton kommer vara där då. Ska kolla upp flygbiljetter för det var inte direkt igår jag träffade dem. Befinner man sig på andra sidan bron från stan sett mest hela tiden så är det inte så lätt att träffa familj & vänner.. Nu kommer jag ju börja vara lite i stan också och då får jag Catch up med allt socialt helt enkelt. Saknar ju Marbella något enormt, kommer bli ännu mer framåt hösten..

Nu till hotellet!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.