Done..

imageDet var inte några oöverstigliga mål jag hade satt i dag men heller inte busenkla. Kan hur som helst nöjt konstatera att jag är klar! Inboxen checkad och under kontroll, bokföringen gjord enligt plan. Nöjd, i alla fall över just det.. Nya mål för i morgon är lite mindre krävande eftersom vi har fullt hotell att ta hand om på kvällen och en dagkonferens på dagen. Målet för i morgon får således bli en månads bokföring.

image   Det som gäller nu är att ta fram papper & penna, gå till sängs och lyssna noga på Framgångspoddens avsnitt om Get Things Done metoden. Så blir jag förhoppningsvis lite klokare som avslutning på dagen. Det blåser och viner rejält här ute i skärgården i dag. Nu är det höst på riktigt. Vackra färger och frisk luft kompenserar ändå rätt bra tycker jag. Koftorna fram och någon oversized tröja så är allt som det ska, kommer ju vara en del tid i stan oxå så då kan jag byta ut de bekväma skorna mot mina stövlar eller stövletter. Längtat efter det..

imageVisst är hon snygg Kate Hudson? Jag fattar att bilden är returscherad, att hon fått all hjälp i världen med smink & hår etc men ändå. Hon har något visst tycker jag, hon visar dessutom upp sig i alla möjliga situationer på Instagram långt borta från make up artister & hårstylister och är väldigt vacker även då. Kommer inte köpa och läsa hennes bok för jag tror man klarar det där rätt bra själv med två saker; sunt förnuft och beslutsamhet.. Det sunda förnuftet har jag nog i ganska stor utsträckning men beslutsamheten kan svaja för mycket. Jag förstår att man ska lyssna på kroppen, äta sunt & regelbundet, motionera & sova sina åtta timmar per natt. Jag måste helt enkelt överföra tänket med To Do listor och arbetsmål även till det viktigaste av allt, att ta hand om sig själv så att man mår bra. Vi får se om den där Get Things Done metoden kan effektivisera mitt liv så att jag känner att det finns tid att vara beslutsam i alla perspektiv..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.