När man ser..

image..den här bilden får man lust att packa flyttkartongerna, ta Karisma & Tintin och omgående bege sig till Gotlandsfärjan. Ser ju magiskt ut och nio månader per år är stillheten och lugnet precis perfekt. De hektiska turistmånaderna kan man låta bli att åka in till Visby och hålla sig på ”landet” Nej, jag ska inte köpa något hus & flytta till Gotland men bilden var så fin så det kändes plötsligt lockande att bli en ö-bo utan bro:)

imageEn annan ”fördel” med Gotland som ö är att man verkligen kan promenera längs havet. Lite mer än svårt på Värmdö.. Fast det är klart, det är ju ännu bättre att promenera längs Medelhavet i Marbella..

imageDet är en klok ide att stanna upp, även om man inte tycker att man har tid, en gång per år och verkligen tänka igenom allt. Var vill jag bo, vad vill jag jobba med, vad får mig att må bra, vilka ”energitjuvar” bör jag ta bort, vad har jag för mål osv. Inte en övning man gör i brådrasket, det tar tid för det gäller verkligen att ta sig tid och hitta svaren annars kan man lika gärna låta bli. I morgon ska jag lyssna på Framgångspodden, veckans avsnitt baseras på en bok/föreläsning som heter Get Things Done. Ska sätta mig i lugn & ro med papper och penna redo för att skriva upp de bästa tipsen. Började lyssna igår men insåg att jag ville anteckna. Enkla och smarta tips för att skapa struktur så att man blir effektiv.. Det tror jag många mer än mig behöver så lyssna ni med. Nu ska jag leta reda på någon annan podd att lyssna på tills jag somnar. Sov så himla gott i natt så jag har stannat i Knut en natt till..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.