En ny bok..

flyktenHar återgått till Storytel en stund & lyssnar nu på Hannah & Amandas nya bok Flykten, del två i deras triologi. De har minst sagt många strängar på sina lyror.. Duktiga och driftiga är väl det minsta man kan säga om dem. Perfect Day Media, Daisy Grace (kläder), Castinguppdrag, Poddar varje vecka med egna podden Fredagspodden & så författare på det. Undrar hur de hinner för de är ju också småbarnsföräldrar. Planerar och strukturerar antagligen väldigt mycket bättre än mig får man anta.. Hur som helst, boken är väl inget mästerverk men en perfekt bok att lyssna till när man ska sova. Speglar nutiden på ett bra sätt och man håller sig fortsatt intresserad och vill veta mer, hur det kommer gå.. Så som en bok ska vara. De där klassiska mästerverken kan vara både otroligt fängslande och bra medan andra kan vara direkt långtråkiga & man fattar inte alls storheten..

blastKan väl inte påstå att det blåst storm men nog har vindarna pinat här ute i skärgården i eftermiddag och ännu mer nu i kväll. Det viner runt husknutarna på Fredriksborg. Ikväll ska jag bo i Knut, extra lyx för det har badkar så det är det första jag ska göra i morgon bitti. Ta ett långt, varmt & härligt skummande bad alltså.

large-meeting-arlanda-hotel-stockholmTvådagarskonferens nu tisdag/onsdag har vi. Riktigt så här glada kanske de inte är men de verkar ha det bra som tur är. Jag är i alla fall glad över att de är här, viktigt med konferenser i veckorna.. Även om helgerna går riktigt riktigt bra så behövs det lite mer som tex konferenser. Det är ju inte varje månad man har luncher för 110 personer på en söndag.. Men bröllop kommer det bli många av nästa år. Har ett par möten i veckan och ett par bekräftelser i veckan så nu är det nog snart fullbokat under sommarmånaderna..

Dags att ge sig ner till Knut & ta kväll, första gången jag sover i det rummet.. Ska ta några bilder & komma med en minirapport om en stund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.