Kräftor & varm choklad..

imageJa, nu närmar den sig.. Hösten alltså. Träden börjar skifta färg samtidigt som jag plockat prästkragar, malva mm i dag. Sommarblommor på alla bord inför konferensen men det är nog sista veckan.. Riktigt bra sista vecka på september på Fredriksborg. #tacksam 💚 Mycket bokat på både vardagar och helgen. Gemet & jag har jobbat undan hela dagen, fortsätter i morgon när våra konferensgäster konfererar.

imageTill helgen ska jag bara se till att få klart den nya dryckesmenyn till Orangeriet, maten är ju ”på plats” sedan den 17/9 så det är jag som inte hunnit med mitt. Det verkar som om de blir färre än de planerade 25 på torsdagens kräftskiva i Orangeriet. Då blir det lite kräftor över till mig, Gemet & de andra. Eller så kör vi en extra rätt på fredag/lördag med kräftor.. Så kanske det blir. Varm choklad & kräftor kanske passar bättre ihop än man kan tro, eller inte.. Ändrade planer, kommer inte åka över bron i morgon utan gör det på onsdag istället. Passar helt enkelt bättre.

imageDen här bilden är från november förra året, då blommade blåklinten. I år tror jag det blir en riktigt kall vinter. Hoppas på snö, i alla fall när vi har julbord, intrycket och känslan blir magisk när det är snö här på Fredriksborg. Men det är ju sisådär två månader till dess, extra kul att vi redan fått en hel del bokningar.

Har gjort några ytterligare bröllopsofferter i kväll så nu är det färdigjobbat för i dag. Upp tidigt i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.