Rubriklöst..

imageGlömde ju givetvis att ta bilder innan gästerna gått.. Var lite logistik att få ihop om man säger så.. Trerätters lunch i fästningen är inte en ”walk in the park” så jag vet inte hur många gånger jag sprungit upp och ner till fästningen i dag. Många.. Benen, fötterna och ryggen känner det och något motionspass behöver jag inte på ett tag..

imageI morgon blir det jobba ikapp dag med Gemet, tis/onsdag konferens & på torsdag kräftskiva i Orangeriet. Så mycket jobb nästa vecka oxå med andra ord. Men det är ju ingenting annat än positivt:) Själv har jag inte ätit en enda kräfta i år så jag får hoppas att det blir några över..

imageRiktig snygg klänning i mocka, tror den är från MQ, lite i kortaste laget för mig men ”Blondinbella” är verkligen fin i den här ”outfiten” Vill oxå ha något i vinrött/burgundy, det är ju så snyggt ❤️

imageNu börjar löven ändra färg och en hel del falla till marken. Bara att inse att det oundvikligen snart är höst på riktigt.. Blir ingen semester i oktober heller som det ser ut.. Kanske kan få till en vecka sista veckan i oktober, återstår att se.. Men jullov ska jag ha och ett rejält sådant. Från 19 december och minst tre veckor, kommer väl jobba lite då och då med administration men inte i driften för då har vi stängt. På tisdag eftermiddag/kväll ska jag till stan igen. Då kanske jag till och med kan komma ihåg att köpa ansiktsvatten. Söndag i dag och med andra ord dags för stora veckoplaneringen. Bröllopsofferter, uppdateringar på hemsidan, fakturering – listan kan göras lång.. Orkar inte ens tänka på allt som ska fixas nästa vecka. Är så trött ikväll efter helgens långa pass att jag garanterat kommer somna riktigt gott ikväll. Ska lyssna på någon podd och bara vila. I morgon ska jag ju börja med Fredrik Eklunds tips med TM. Ska bli intressant att se hur det går. När man varit igång så mycket som jag varit misstänker jag att de 25 minuterna man ska blunda och låta tankarna vandra fritt kommer kännas som 25 timmar. Är väl en invänjningsperiod antar jag..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.