Dressing room..

imageimageSåhär på ”natten” mellan söndag & måndag kom jag in på kläder.. Lyssnade på Fredagspodden där Amanda kollat med några olika killar/män om vad de tyckte var det absolut snyggaste en tjej/kvinna kan ha på sig. Det varierade rätt rejält men det är ju ointressant för kläder och stil ska ju vara det man gillar & trivs i själv. Oavsett vad någon annan tycker.. Fast det är klart att det är kul om man får komplimanger för hur man är klädd. Det lilla rummet i huset som jag använder som garderob är inte stort men man kan ju alltid drömma.. Just nu är det inte så praktiskt, massor av yta att hänga upp kläder på, uselt med lådor (bara en byrå) och absolut ingenstans att ställa skor & stövlar. Potential att förbättra finns verkligen så jag får väl skissa på något smart förslag och se vad jag kan göra åt det. Den absoluta drömmen är ett ”sminkbord” med spegel och en bekväm stol. Att sitta där och i lugn & ro göra mig iordning. Vem vet, kanske går att få till ett bra mini mini dressing room.

imageHuset på Österlen är ju sålt nu och övertagandet är den 31/10. Har ju typ inte varit där de senaste åren men det finns nog ett gäng saker att hämta och behålla. Vet i alla fall en del saker som kan komma till riktigt bra användning. Får lista det någon dag och sedan se hur jag ska få upp det till Stockholm. Får tänka till och se vad som skulle kunna komma till riktigt bra nytta & användning. Finns en del saker/möbler som jag tycker väldigt mycket om. I den bästa av världar skulle jag ha ett rum till., men att ha det bara för att få plats med möbler verkar vara en riktigt dålig anledning. Får börja tänka igenom och ”lista” i mitten av veckan.

imageSammet, sammet. sammet – det var inte i går det var på tapeten men nu är det sammet precis överallt. Den här kostymen tycker jag är riktigt riktigt snygg. Från Daisy Grace och går ”hand i hand” med min blåa känsla. Byxorna kan jag nog hoppa men kavajen skulle jag väldigt gärna vilja ha.. Något i Burgundy oxå så skulle jag känna mig helt ”klar” inför hösten. Har ju tjatat länge nu om att gå igenom min garderob och sälja det som jag inte använder på Tradera men inte kommit till skott. Det får bli första veckan i oktober & no excuses allowed..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.