Rolls Royce på besök..

imageEn del gäster kommer med lite finare bil än andra:) Årgång 1961 och ett litet middagssällskap på fyra kom åkandes i denna Rolls Royce.. Trevliga var dom & var helt enkelt ute på en liten enkel middagsutflykt. Blev lite höstfeeling i dag men enligt prognosen ska det bli 19 grader och sol i morgon så Indiansommaren hänger sig kvar. Så tacksam att det inte ska regna i morgon, hade blivit galet jobbigt med lunchen i fästningen i kombination med regn. Hoppas verkligen väderprognosen stämmer..

imageMedan jag hänger mig kvar här på ”ön” så ser det ut som om halva Sverige är på Bokmässan i Göteborg. Ser mest jobbigt ut, åtminstone på den här bilden, men är säkert jättekul på många sätt för ”branschfolket”.

imageVinrött, eller Burgundy som alla skriver, är verkligen fint. Stövletterna där till höger ser ut att vara galet snygga. Får verkligen lust att ha något vinrött, kanske skulle vi jobba i det.. Det är nog ingen dum idé för det blåvit rutiga skjortorna känns väldigt skärgårdssommar nu är det dags att växla årstid även på kläderna. Vi är ju inte direkt många som jobbar i driften nu så det är ingen jätteinvestering att köpa några nya arbetskläder till oss.. Får kolla lite och se vad jag kan hitta. Nästa vecka är det bokat alla dagar utom måndag, veckan därpå går Gemet på två veckors semester, kommer kännas som en evighet eftersom vi jobbat ihop i princip varje dag i snart fyra månader. Men hon är så värd ett gäng semesterveckor.. Vi får bara hoppas att jag klarar mig utan henne:)

imageHar visat den här bilden förut.. Veckan efter nästa är det dags att ta tag i alla idéer och inspiration jag hittat lite överallt. Våra rum med badkar blir först ut för en genomgång och lite extra höstpiff, ett varmt bad kanske inte så många utöver mig vill ta under sommarmånaderna men nu börjar det bli aktuellt igen.. Ska oxå fixa en snyggare låda till vårt Rescue Kit än den plastlåda vi har idag. Nya ljuslyktor bara måste jag se till att ordna oxå.. Glaskuporna till de befintliga har reducerats rejält de sista veckorna när en efter en åkt i golvet.. Vi är nog lite trötta efter en låång period med många hästpass och noll ledigt (i princip)..

Nu ska jag försöka hitta något intressant Poddavsnitt att lyssna på och sedan sova. Kommer bli en väldigt intensiv dag i morgon..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.