Fästningen..

imageHär ska det hållas trerätters lunch på söndag för 110 personer. Borden & stolarna levererade så i morgon är det dags att sätta igång.. Magisk miljö helt enkelt. Ska ta en bild på söndag när allt är uppdukat & klart. Har inte proffskamera som den här bilden är tagen med men blir ändå en bra bild att visa vad man kan göra i fästningen. Ikväll har det varit en lugn fredag med 14 gäster men då är vi bara två som jobbar.. Utsätter inte gästerna för min matlagning:) I morgon väsentligt mycket mer med både fullt hotell & bokade A la carte gäster..

image Vad är det för fel på IPhone? Min har fungerat hur bra som helst ända fram till nu när 7:an kommit. Då börjar den plötsligt ladda ur jättesnabbt och det har den aldrig gjort förut. Tänker inte köpa någon ny utan kommer envist hålla mig kvar vid den jag har och ladda oftare. Blir väl typ hela tiden om några veckor..

imageI morgon i väg och köpa blommor till borden i fästningen. Ska även ut i skogen och fixa växter/dekoration till Orangeriet. Sommarblommorna har fått lite återuppståndelse så inne har jag sommarblommor på borden. Underbart väder idag, kom en liten liten regnskur på kvällen men det var bara bra för det behövdes. Sover ju på hotellet nu när vi har så mycket att göra. Nästa vecka är det bokningar alla dagar utom måndag.. Hurra!

Nu ska jag se om jag kan hitta något bra Poddavsnitt att lyssna på innan jag somnar..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.