Mona, Brad & Angelina mm..

imageAtt surfa på en räkmacka gäller inte någon sett över tiden. Ibland går det upp & ibland går det ner, så är det. För alla. Bara att kämpa på. För alla. Mona Sahlin har verkligen inte surfat på en räkmacka, visst har hon själv bidragit till att hon hamnat i ”klistret” men det har även funnits tillfällen då andra hjälpt till så att hon hamnat både i klistret och i strålkastarljuset. I dag har då äntligen (enligt hennes egen utsago) polisförhöret genomförts och givetvis förnekar hon brott och skulle hon ha begått brott så har hon inte gjort det avsiktligt. Hon har intygat att hennes fd livvakt varit anställd av henne även privat när hon inte hade polisskydd och han har då haft en lön som kostat henne ungefär lika mycket som hon själv hade i lön.. Jag kan inte annat än att känna lite sympati med Mona, det är inte roligt att gå igenom tuffa tider oavsett vad det gäller..

En hel värld verkar engagerade i det faktum att det i dag har stått att läsa och höras precis överallt att Brad & Angelina, Hollywoodpar nr 1, ska skiljas. Inte kul det heller skulle jag tro..

Det brinner på Skeppsholmen, ingen människa uppges vara skadad som tur är men fina lokaler förstörda. Inte kul det heller.

Ericsson ska lägga ner all tillverkning i Sverige enligt något internt PM som Svenska Dagbladet kommit över. Inte kul för Sverige och för vissa familjer säkert oerhört tufft, jobb växer inte på träd i de städer Ericsson har produktion.

Nej, i dag har inte varit någon kul dag.

imagePå lördag ska jag ta min bruna trälåda och gå ut i skogen igen för att plocka ihop dekorationerna till hotellet. Blev ju bättre än jag trodde förra helgen. Lunchen på söndag för nästan 110 gäster kommer däremot att ha lite annan dekoration på borden, även om den oxå kommer gå i lite höstiga nyanser. Ska oxå fixas på lördag, får med andra ord jobba med händerna och lite kreativare saker = kul.

Hoppas på en bättre dag i morgon.. För alla..

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.