Skrivarstugan by night..

imageEfter ännu en härligt solig skärgårdsdag på hotellet var jag rätt trött.. Fyra bröllopsmöten i helgen utöver en riktigt bra helg så nu känns det att man jobbat många timmar. Var förbi den framtida skrivarstugan en sväng på hemvägen. Ren & skär magi och lugnet infann sig precis som det brukar när man ”bara är” vid vatten. Lite kyligt på kvällen men uppfriskande:) Fick en blomma i dag till min korg/kruka vid entrén så nu ser det lite trevligare ut.. Det var såklart omtänksamma Teresa & Zenon som kom med den.. Nu lite ljung och annat runt omkring så kommer det att bli jättefint.. Höstbruk måste till den kommande tiden på Fredriksborg oxå, lite väl vildvuxet här och där.

imageTacksamt nog så har det mesta hållt väldigt bra sedan starten 2013. Nu har ljuslyktorna nog gjort sitt, inte för att de är förstörda utan för att det är för många av som glaskupor som gått ett tragiskt öde till mötes..Bara i helgen så lyckades jag och Gemet tappa sex stycken så de gick i tusen bitar. Jag tappade fyra och jag kan garantera att det hördes.. Hur mycket glas dessa fyra som jag tappade kunde åstadkomma var helt galet mycket.. Får försöka hitta några fina prisvärda nya så att det kan kompletteras lite..

imageUnderbar idé till våra två rum med badkar, måste göra något i den här stilen. Lite badsalt, schampoo mm på en gammal gedigen planka.. Kostar ingenting för plankor finns det lösa uppe i fästningen men ”lyfter” intrycket av badkaret hur mycket som helst. I kväll är jag sannerligen trött. Kom hem vid åtta-tiden och har jobbat vidare med lite mejl, ätit och nu kommer jag nog snart somna.. Jag är där igen då jag inte hittar någon bok som fångar mig så ikväll blir det nog podd-lyssning..

Nu i veckan ska jag se till att det blir klart i mitt lilla kontor hemma.. Det enda jag eventuellt saknar är sådana där plasthyllor som står på skrivbordet så att jag kan ha viss sortering på skrivbordet. Har säkert det i någon av de återstående kartongerna så de ska tömmas först av allt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.