Skogen & borden..

imageBörjade arbetsdagen med att införskaffa kvällens bordsdekorationer, blåbärsris, vildljung och lite ”ormbunksblad” blev ihopsatta i låga ljuslyktor och utplacerade på borden. Blev faktiskt fint, tog 20 minuter och kostade noll kronor. Så mycket mer personligt dessutom än att åka och köpa någon blomma och sätta på borden. Det var så skönt att gå där i skogen, solen sken och det kändes verkligen inte som höst i skogen. Ska ta och göra samma sak till tisdagens konferensmiddag..

imageMan kunde verkligen inte klaga på vädret idag. Mycket att göra på dagen i Orangeriet och väldigt mycket på kvällen i restaurangen. Min prognos för veckan kommer vi slå med rejäl marginal:) Nästa vecka är det bara en konferens så då ska vi ”jobba i trädgården” lite. Men först ska vi avsluta den här veckan med en väldigt bokad söndag..

imageDags oxå för nästa veckoplanering.. Kommer att bli en intensiv vecka med mycket på To Do listan. Inte så mycket ledigt nästa vecka heller men det är inget jag klagar över. Gillar att jobba på Fredriksborg, Gemet & jag trivs väldigt bra ihop. I alla fall jag med henne:) Hon är en arbetsmyra och slitvarg, otroligt duktig och utan henne skulle jag inte klara av det. Hon kan allt på Fredriksborg så det är jättetryggt att ha henne där. Själv gör jag både ett och två fel men det rättar hon snabbt till:)

imageVälstädat & veckans tvätt är tvättad och struken. Återstår att fylla på kylskåpet lite och få in lite blommor. Behöver blommor och färg för att trivas riktigt riktigt bra. Plockar lite blommor när jag är ute med hundarna, sätter dem i mina fyra små vaser i köksfönstret. Tyvärr går det inte att plocka några stora buketter med färgglada blommor längre så dem här veckan ska jag nog köpa lite snittblommor.

imageJag kan ju inte påstå att jag varierat mitt skoval överhuvudtaget de senaste månaderna. Det är ju inte speciellt bra att gå i samma skor varje dag och inte så kul heller för den delen.. En av höstens stora ”It färger” är ju Burgundy, kanske skulle man slå till på ett par Reebook i just den färgen.. Fötterna skulle bli tacksamma och det skulle kunna vara fint oxå.. Får kolla hur springvänliga de är och om de är bra för ben, fötter och rygg. Innan jag köpte de svarta skorna (tror det är Reebook de oxå eller kanske Nike) så hade jag galet ont efter varje arbetsdag..

imageHoppas jag slipper räkna får i natt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.