Bröllopsbokningar

imageStulen bild, för det är inte 12:e idag men Ny Meny stämmer i alla fall.. Är med andra ord proppmätt efter att provätit en massa olika småportioner, riktigt riktigt gott.. Får fortsätta i morgon för klarade inte hela menyn, i morgon får det bli lite fisk, soppor mm. Gästerna var hur som helst riktigt nöjda och tallrikarna ”skrapade” så det var jättekul. I morgon kommer det väldigt många fler gäster så då blir det full fart både dag och kväll..

imageHaft två bröllopsmöten i dag och det blev två nya bokningar:) Nu har vi bokningar med start i maj och till september, inte varje lördag men det fyller på.. Juli är det ju normalt noll bröllop men nu har vi ett bokat och ett prel.bokat. Det är något extra härligt med bröllopsmöten, så viktig dag för dem som ska boka och de är så förväntansfulla redan nu även om de ska gifta sig om mer eller mindre ett år. Så fint & härligt värmande ❤️

imageScrollade igenom Instagram flödet lite snabbt och hittade den här bilden.. Den vet jag var han tagit:) På Fredriksborg, dörren in till rummet som fått sitt namn efter min älskade mamma ❤️ Fin bild, han är en riktigt duktig fotograf Nassim. Hade ingen aning om att bilden existerade men vet att han tog en massa bilder på Hanna & Martins bröllop.

Jäklar, klockan är 02.00.. Nu måste jag sova, både skönhetssömn och energipåfyllnadssömn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.