Smällbär..

image Varierad dag i dag med högt & lågt, kul & tråkigt som verkligheten i stort med andra ord. Har inte köpt vare sig ansiktsvatten eller googlat på gummistövlar, ansiktsvattnet hade jag verkligen behövt men definitivt inte gummistövlarna. Vädret håller i sig:) Har inte kollat helgens väderprognos men nu är man så bortskämd att man nästan tar för givet att det ska vara sol & sommar varje dag. Varit över bron även i dag, börjar bli en vana och när hösten kommer så kommer jag definitivt både längta efter & åka över bron säkert ett par dagar i veckan.

image        Visst är det fint när man ljussätter träd, på Siggesta har de gjort det på ett jättefint sätt. Vi tog in en offert på att ljussätta fästningen på Fredriksborg. Det enkla alternativet hamnade på 400 000 ex moms så den är mao inte ljussatt. Även om det hade varit otroligt fint så var det inte riktigt aktuellt att ens värdera att betala en halv miljon kronor för det. Så nu får månen göra jobbet, blir sådär..

imageLyssnar på poddar, både i studie- och nöjessyfte. Just lyssnat klart på Daniel Redgerts Tankar med.. Mikaela Forni var gäst den här veckan. Vem är hon? En superstor bloggare (har aldrig läst den) och har en jäkla massa följare på Instagram. Verkade vettig, rak & med fötterna på jorden. Hon har precis lanserat en bok, Jag är inte perfekt, tyvärr som handlar om ångest. Någon typ av ”handbok” i ångest och hur man hanterar den. Själv kan känna att jag MÅSTE få jobba lite kreativt, med både händer och huvud. Längtar nog lika mycket efter det som semester.. Får börja med händerna i morgon och ut i naturen och hitta grejer att dekorera med i receptionen och på restaurangborden. Har kört med ”smällbär” de senaste dagarna när vi haft konferens. Kommer ni ihåg smällbär? Gröna buskar med vita bär som smäller när man trampar på dem.. Barndomsminne. Hur som helst så blir det faktiskt fint att ta in några kvistar och sätta i en väldigt smal vas så att kvistarna hänger med sina vita bär. Väldigt billigt är det oxå. Men till helgen vill jag nog både stilla kreativitetslusten lite mer och ha det ännu lite finare.. Rätt lugnt i morgon så då kommer jag ha tid för både lite administration OCH kreativitet 💖

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.