Konferens..

konferensNej, jag är inte på konferens. Jobbar däremot ikväll och det är en grupp som har konferens. På dagen var det två grupper och så visade det sig att de var konkurrenter.. Noga med stängda dörrar med andra ord. Grupp ett kom igår och åkte hem i eftermiddags och Grupp 2 kom i morse och åker hem i morgon eftermiddag. Dryckesnotan är rätt hög och frukost ska de äta 07.30. Tur att jag inte är med på den här konferensen. Hur många konferenser har jag inte varit på, hur många som helst och det är inte något jag saknar.

fullmane                                                                                                                                                                            Vilken fullmåne det är, ibland kan jag likt någon ”gammal” häxa ha svårt att sova just de nätter det är fullmåne. Nu har jag i och för sig haft en del bekymmer med sömnen ändå så antagligen gör det ingen skillnad. Vackert är det hur som helst med den mörka himlen, fjärden som glittrar och så fullmånen.

image                                Har faktiskt kommit i håg att göra min egen Get it Done illustration i dag. Sitter nu med en klämma på samma sätt som på bilden, lätt fixat eftersom vi har våra menyer på det sättet. I helgen hoppas jag att jag får lite skrivarlust igen, fredag kväll är det lugnt på hotellet och då kanske det kommer över mig:) I dag har jag inte någon skrivarlust känner jag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.