Get it done..

imageInte blev det något fixande med arbetsrummet idag & inget hemmajobb heller.. Lite annat på agendan i dag helt enkelt. Tycker däremot att den där Get it Done kommunikationen är något som jag härma och ha på skrivbordet när jag nu fått det gjort. Inte för att jag inte gör något men det är ändå bra att bli påmind om vissa surdegar och att man ska följa både sin plan och sin To Do lista.

imageJobbar och bor på hotellet, effektivt & bra. Konferens tisdag, onsdag och halva torsdagen sedan kommer helgen så den här veckan är intensiv. Betar av rejält på To Do listan varje dag. Finns fortfarande en del saker som tar för mycket tid, ska bli skönt när dessa är avklarade.

imageOm det är något som jag behöver inhandla den här hösten så är det gummistövlar. Lär behövas för alla höstpromenaden med Tintin & Karisma och dessutom kan det vara snyggt att mixa med en helt ”vanlig outfit” Röda ska det vara, mina gummistövlar alltså. Ska googla och se om jag kan hitta just de där jag ser framför mig och beställa på nätet. Har ingen lust att åka över bron för att springa i affärer och leta. Har ingen lust att gå i affärer överhuvudtaget faktiskt, helt otippat för att vara mig..

Har inte hittat någon ny bok som fångat mig efter Helikopterpiloten och Sanna Brådings bok. Har gjort ett försök med tex kvinnan som levde 16 år med islamister. Den är säkert otroligt intressant men det är något i språket och berättandet som gör att jag inte riktigt kan ta hennes berättelse till mig. Orkar inte analysera vad utan letar istället vidare efter något annat..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.