Ansiktsvatten & Jul..

imageKänner att jag bara måste köpa ett ansiktsvatten, det här från Clinique måste jag kolla upp. Kolla upp så att det är rätt för min hy, troligtvis inte för anti-blemish betyder nog för hy som är ”oren” och får typ finnar.. Det har jag aldrig haft, eller kanske fem stycken totalt i mitt liv. Däremot kan jag få lite ”röda” partier här och där i ansiktet, roceana eller vad den kosmetiska termen nu är. Inga större problem med det, men fick ändå ett ”begär” efter just ansiktsvatten. Ska oxå vid tillfälle göra iordning ett Rescue kit att ha på hotellet. En fin låda med tandkräm, tandborstar, huvudvärkstabletter, C-vitaminer, tamponger, plåster, skosnören och massa annat gäster kan tänka sig behöva. Mycket av det jag tänkte ha i lådan har vi redan men inte samlat i en fin låda. Kanske skulle man ha en låda på varje rum men nöjer mig med en stor och ”berättar” i informationen varje gäst får att lådan finns. Kommer inte ta 40kr för en tandkrämstub och 30kr för en tandborste eller vad jag nu betalat för att jag glömt det hemma när jag bott på något kedjehotell. Här ska man få det man nu råkat glömma som en extra service och nej jag tror inte att det kommer bli svindyrt för att våra gäster skulle ”utnyttja” det.

imageMycket rönnbär är det och enligt den gamla Bondepraktikan så innebär det en kall vinter att se fram emot. Det är väl bra på många sätt men inte ur ett uppvärmningsperspektiv.. Det kostar att värma upp Fredriksborg när det är riktigt kallt.. Kan man likt flygbolagen ha ett rörligt bränsletillägg eller en sparbössa och be om ”bistånd” från gästerna?? Probably not.. Kall vinter och mycket jobb under julborden (syftningsfel, jag vet) och då oxå själva julen efter det. Förra året var jag ju ensam under hela julhelgen, förutom då Tintin & Karisma. Det var en lugn, skön och avkopplande jul och jag kände mig inte ett dugg ensam efter det var självvalt. Funderar på en egen jul igen men vet inte riktigt var, helst Marbella så jag får se om det går  att få ihop..

Nu ska jag börja lyssna på en ny bok..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.