Indiansommar..

Vilken sommardag vi haft i dag, rena rama juli kändes det som. Solen sken från en klarblå himmel HELA dagen. Folk låg och läste i gräset på Fredriksborg och vi har haft rejält mycket att göra.

imageMina bordsdekorationer som jag gjorde i dag kändes väl inte helt rätt kanske, lite höstfeeling över dem men men. Sover ju över här i natt och hade planerat att skriva, det kommer jag inte att göra. Skrev i natt, ungefär 3000 ord så nu är jag för trött för att skriva. Kommer lyssna istället på fortsättningen av Sanna Brådings bok. Riktigt bra är den så lyssna eller läs.. Tror faktiskt att den är bättre att lyssna på eftersom det blir mer personligt eftersom hon läser själv.

imageHar så jäkla ont i fötterna (och ryggen) så det känns som om jag jobbat mina elva timmar i skor av den här modellen. Skulle tydligen bli sämre väder i morgon var det någon som sa, det kommer mina fötter vara tacksamma för..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.