Ljung..

015    Rena rama sjöslaget har det varit här ikväll. Tintin & Karisma har badats i diskhon.. Nu har jag en stor diskho men en liten hund som inte gillar att bada ( Tintin) kan skvätta rätt mycket vatten. Rena är dom hursomhelst nu och veckans ”tvätt” är avklarad. Tvättat i tvättmaskinen har jag oxå gjort men någon strykning av tvätt blev det inte. Inte så mycket glitter & glamour med andra ord men en lugn, skön och välbehövlig kväll hemma. Har så mycket idéer och tankar på nya blommor ute på Fredriksborg. Nästa veckas projekt att påbörja, byta ut de tröttaste sommarblommorna i fyra krukor sedan byta allt eftersom de ger upp. Vill inte slänga bort sommarblommorna så länge de mår bra. Tittat lite på TV ikväll, men mest med ett halvt öga. Uppdaterat hemsidan med julbordsinformation mm.

imageVägen in till Bullerbyn:) Har tagit ett gäng fotografier som ska in till kommunen. Det är så himla lätt att bli hemmablind men nu när solen skiner, gräset är grönt och träden har sina löv kvar så är det verkligen en riktig Bullerby idyll på alla sätt.

image

imageAlla hus är olika och det ser verkligen annorlunda ut nu än det gjorde 2012. Då var alla hus lite nedgångna, tomten inte skött och det kändes helt öde alltihop. Det är det verkligen inte i dag. Tänk om jag blir som vissa här ute på Värmdö som aldrig åker över bron, finns dom som inte gjort det på hur många år som helst. Är nog ingen risk att jag blir sådan på heltid men faktum är att jag trivs väldigt bra här ute och har ingen längtan till stan. Längtan till Marbella har jag däremot.. Nu ska jag skriva ett kort PM och maila iväg sedan lyssna på boken jag laddat ner.. Lite för mycket av allt, skriven och uppläst av Sanna Bråding..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.