En helt vanlig fredag..

Jobbat ett gäng timmar men tänker ta lite egentid från och med nu. Varit på ICA Maxi och handlat lite, ingen veckohandling eftersom jag flyttat på middagen med Pappa och sedan ska jobba hela helgen. Så måndag blir det en lite större inköpslista.

imageKöpte några röda äpplen och equalyptusblad som jag ska dekorera med på Fredriksborg i morgon. Har lite Kärleksört som jag ska blanda upp det med. Vi har fått några bokningar till nu så den här helgen kommer bli riktigt bra. Fullt hotell ikväll och nästan fullt i morgon:) Vädret är ju rena rama sommaren, så skönt. Varit ute och gått en bra bit med Tintin & Karisma, gäller att passa på i det soliga vädret som ger energi..

imageInte för att jag ser ut så här men håller även på med tvätten.. Ska stryka lite oxå, kanske framför TV:n senare ikväll. Om det nu är något att se ikväll. Har lyssnat klart på Helikopterpiloten om typ 20 minuter. Den har varit riktigt intressant att lyssna på och jag har ju nästintill ”sträcklyssnat”. Hoppas att det kommit någon ny kul bok att ladda ner. Ska plocka iordning riktigt ordentligt oxå, känns alltid mycket skönare att komma hem när allt är rent och ordningen som den ska. Mitt lilla garderobsrum kommer få sin totala genomgång nästa vecka. Då ska jag även gå igenom det som är nerpackat och står i förrådet, eller om det blir veckan därpå. Kommer säkert hitta höstkläder jag typ glömt att jag hade och då känns de ju nästan som nya. Måste hämta en kartong med kläder som blev kvarglömd för ca tre år sedan. Där känner jag att det kommer finnas några riktiga ”fynd”, i kartongen alltså.

imageNär genomgången av kläderna är gjord och allt sorterat och klart ska jag se till att hänga upp allt i färgordning. Nu är både plagg och färger blandade och det ser inte harmoniskt ut & inte så lätt att hitta heller. I morgon är det lördag kväll och då brukar jag försöka ha lite snyggare kläder när jag jobbar. Får se vad det blir i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.