Den fastnade..

..boken Helikopterrånaren alltså.. Har sträcklyssnat i natt och det gjorde ju att nattsömnen inte blev som den skulle. Upp vid 08.30 för att gå ut med hundarna, göra mig iordning för att åka och jobba lunch på hotellet. Fastighetsverket var gäster och jag fick berätta lite om verksamheten mm. Sedan hem och ut med hundarna igen, jättefint väder.. I kväll ska jag somna i god tid. Fick en artikel skickad till mig i dag, avsändare Pappa och artikelns innehåll handlade om det olämpliga i att hålla på med telefonen innan man ska sova. Det ligger nog mycket i det, därför bra att jag dragit ner på det och lyssnar på en bok eller podd till jag somnar.

imageHar hittat ett recept på ett bröd som verkar såå gott. Ska ta med det till hotellet och se om vi kan provbaka för att se om det är lika gott som det låter. Just nu har vi för tråkigt bröd, måste till förbättring även där. Nu har vi även spikat julborden och startar igen på fredagen vid första advent. Det ringer ett par personer om dagen nu ang julbord så förhoppningsvis kan hotellet få en bra  julbordssäsong. Löst med hundvakt lördag och söndag:) Hoppas att jag får lite ”skrivfeeling”, inte för att jag nödvändigtvis ska komma framåt utan för att det är bästa bästa terapin när man skriver och det sker utan att man tänker. Orden bara kommer, det är en så härlig känsla men ingenting man kan schemalägga så bara att hoppas på att den rätta känslan infinner sig.

imageNu är det inte något överflöd av blommor att plocka och dekorera med.. Får köpa något i morgon så att det är fint över helgen och början på nästa vecka då vi har två konferenser. Annars plockar jag lite allt möjligt och det brukar oftast bli rätt bra, ihopslaget med någon köpt snittblomma kommer det bli riktigt fint hoppas jag.

När jag inte kunde somna igår så passade jag på att gå upp och göra iordning det där fotbadet. Så nu har fötterna fått lite omvårdnad och känns bättre. Hyn fortsätter att bli bättre, har ju aldrig haft någon problemhy så att den blir bättre och bättre är en riktig bonus. Men de där kilona runt magen håller sig kvar utan förändring, men det får jag råda bot på en annan dag..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.