TV:n har vaknat..

imageTV:n bestämde sig för att fungera i kväll när jag utan förhoppning testade. Vet inte om jag vågar byta kanal men känner inte för att titta på Idol. Tablån ser väl inte jättekul ut i kväll så det blir nog lite slö/bakgrundstittande. Hundarna har fått sig en lite längre promenad och vilar nu ut kring TV:n de oxå. Ätit Varma mackor i dag på hotellet så blir nog bara lite sallad till middag. I morgon ska jag jobba hemifrån mestadels så då ska jag testa det där tipset med omelett i ugnen.. Har även planerat middagen med Pappa på fredag och ska åka och göra ett nytt inköpsvarv på torsdag. Inköpslistan är klar och i mobilen ✔️

imageI morgon har jag ett möte, har verkligen varit en mötesbefriad period ett tag nu men framåt kommer det öka lite. Tycker jag haft min beskärda del av möten, i alla fall interna, så fokus på annat och på externa möten. Fick lite ont i nacken i söndags när jag jobbade, tror att det var för att jag sprang mellan köket och Orangeriet för mycket när det blåste, bar dessutom en och annan tallrik.. Får tänka på det på söndag. Längtar galet mycket efter ett bad, inte i havet då utan i ett varmt & skummande badkarsbad. Har ju en bastu i huset men den används just nu mest till förvaring. Det ska jag råda bot på. Är nog otroligt bra att ta sig ett besök i bastu värmen nu under hösten, framför allt efter ett arbetspass. Välgörande både för leder och må bra känslan. To be fixed asap..

imageHåller på och tvättar oxå, tyvärr ser min tvättstuga inte ut så här. Den är en del av badrummet och det duger alldeles utmärkt men tyckte att det här var såå snyggt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.