Sömnstörning..

imageHär var det planerat att ta igen sömn i natt.. Har ju sovit mindre bra de senaste nätterna. Allt förberett för det och jag behöver det verkligen. Då ska givetvis larmet gå på Fredriksborg så 01.02 ringer larmcentralen.. Att telefonen ringer oförutsett vid ett-tiden får ju igång en ”allt annat än roingivande och sömnhjälpande effekt”. Man hinner ju tro både det ena och andra innan man svarat och vet vad det gäller. Kan inte ligisterna låta Fredriksborg vara ifred!! Bara för att högsäsongen är över så börjas det.. Nu kopplades jag till väktaren som var på plats och det verkade inte som om de kommit in någonstans. Får verkligen hoppas att det stämmer. Hoppas oxå att jag kan somna om igen..

Får lyssna på boken jag laddat ner idag, Liv av Mikaela Bley, den verkar bra. Har lyssnat på hennes första bok Lycke tidigare och den var bra så jag hoppas att den här oxå är det. Bästa sättet att somna..

image      Har nu en övergripande tanke klar för Orangeri menyn som ska ha premiär 17/9.. Mycket nytt både vad gäller mat & dryck.. Goda smoothies, varm choklad i två varianter, soppor, mackor & hembakat.. Kvalitetshöjning för vi har kört Orangeriet lite för styvmoderligt.. Då ska vi sedan se till att kommunicera och hålla ut för det kommer ta lite tid att bygga upp en höstsäsong i Irangeriet. Vi får se hur länge vi kan ha öppet, innan det blir för kallt alltså. Bageriet, som vi kallar vårt lilla ”soffhängsutrymme” i Officersbostället ska oxå få sig en liten uppgradering. En ny taklampa behövs för den tidigare gick av misstag i tusen bitar för ett tag sedan. Lite mysiga ljuslyktor, några plädar och lite annat så är det rummet som nytt inför hösten. Max en tusenlapp sedan har man ökat trivsel/mysfaktorn typ 25 nivåer. Det är oftast så otroligt enkelt att göra det där lilla extra som i sin tur förbättrar känslan och upplevelsen väldigt mycket.

imageFörutom att få sorterat och översikt på all admin så ska jag oxå planera in ett antal möten nästa vecka. Hade högklackade stövlar i dag eftersom jag skulle på möte. Har ju gått i mina ”ytterst bekväma servitrisskor” HELA sommaren så det var utan att överdriva vingligt idag. Jag som är så otroligt van vid att gå i klackar av olika höjd både kände mig och såg ut som en total nybörjare. Hoppas det är som att cykla, att det sitter i ryggmärgen efter en liten stund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.