Naturen in på knuten..

imageAtt man bor på landet och i skärgården ser och hör man varje dag. Rådjuren är överallt och såå fina med sina sommarpälsar kvar. Har inga rabatter så jag är inte ovän med dem pga av att de tar mina blommor som en inbjudan till fri lunch. Har de stackars få växter jag nu har på altanen och dit kommer de inte in.. Mistluren hörs från de stora fartygen utanför viken vid dimmiga morgnar och alla möjliga fåglar hörs både dag och natt. Känns nästan som att bo i ett naturreservat.. Har dock EN stor nackdel, när mörket infaller kommer framförallt Karismas beskyddarinstinkter som ett brev på posten. Då förvandlas hon och börjar skälla, i natt som var en riktigt jobbig sådan gav hon inte upp utan skällde till hon typ inte orkade mer. Måste få bukt med det.. Värsta som finns är ju hundar som skäller i tid och otid. I Marbella däremot skäller hon i princip aldrig så hon känner sig nog väsentligt mer hemma där än vad hon gör i Sverige. Själv är jag splittrad och känner mig lika hemma både i Marbella och Sverige..

imageVar ju på möte i dag i Upplands Väsby, med bokförarna på Ernst & Young. Åkte bilfärja via Rindö och Waxholm, riktigt fint väder i dag. Sol och blå himmel.. Hoppas att det håller i sig, ska nog ta och titta igenom väderleksprognosen så att en bra helgplanering kan göras.. Planerar att vara ledig stor del av fredagen. Tänkte träffa Pappa och bjuda honom på middag (stackarn).. Tänkte oxå att vi skulle ta en riktigt lång och ”meditativ” skogspromenad, om vi har tur ser korgen ut så här när vi är klara..

image

Tvättar lite nu ikväll och har gjort lite fix i största allmänhet. Ätit nyttigt, sparris med parmesan etc. Gott och precis lagom mycket i dag. I morgon ska jag sitta på Fedriksborg och jobba, då har vi bestämt att vi ska göra varma mackor till oss själva som lunch. Länge sedan jag åt det, så gott det kan vara.. Ska även uppdatera dryckesmenyerna i morgon. Byta viner och in med lite roliga grejer i Orangeriet. Fått lite inspiration från Lantliv och ska även köpa Lantliv mat & dryck för ännu mer inspiration. Nu ska Orangeriet få sig ett rejält lyft!

Har precis varit ute med hundarna för sista gången ikväll. Becksvart är det så tur det finns ytterbelysning på huset och en och annan ”lampstolpe” här i Bullerbyn annars hade man inte hittat hem igen typ.  Konstigt nog är jag aldrig mörkrädd här, peppar peppar ta i trä.. Det ”borde” jag nästan vara eftersom jag var mörkrädd i förra huset där det fanns betydligt mer grannar. Men ibland är saker & ting allt annat än logiska..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.