Kristallen..

imageI kväll är det TV-världens stora begivenhet & ”personalfest” – har ingen som helst koll på vilka som är nominerade men kommer nog titta en stund på det. Får väl antagligen inte igång TV:n så får väl titta på datorn så att jag kan se vilka som blir lika glada som förra årets vinnare. Innan jag eventuellt fastnar i Kristallens värld ska jag göra veckans stora hundgenomgång. Har skämt bort dem lite i kväll eftersom de fått vara så mycket ensamma i helgen när jag jobbat. Trodde inte att det skulle vara något att göra i dag men där hade jag fel så det blev nästan ett hästpass idag.

imageDags att byta menyer, fram med varm soppa och annat i Orangeriet på helgerna och ”hösta” till det i restaurangen oxå. Lite mer kreativitet behövs.. På torsdag kommer Fastighetsverket på lunch. Inte hela så klart men ett gäng som har med sig finska gäster. Funderar på om jag ska slå till och göra små smulpajer med blåbär till dem, efter lunchen då som jag definitivt inte kommer laga:) Men smulpajer klarar till och med jag så om jag får till det tidsmässigt ska jag nog ta och göra det. Åkte och gjorde veckans matinköp fram till och med torsdag, så det är nu både planerat och avklarat. I helgen jobbar jag och då blir det nog mat på jobbet. Jag vet inte hur många bröllopsförfrågningar vi har, hur många som helst och redan ett gäng bröllop inbokade för nästa år. I morgon ska jag skicka ut offerter på de senaste dagarnas ”skörd” av förfrågningar. Något eller några bröllop kommer det nog bli även i juli vilket är ovanligt men självklart tacksamt för oss..

imageEnvisas ju med att ha en totalt uråldrig kalender i A4 format, hur jobbigt som helst att släpa med sig men väldigt överskådlig och bra på alla andra sätt. Har gått igenom hela bokningsläget för september och vi kommer göra en rejäl ökning igen mot föregående år. Tacksam 🙏🏻 Har ett riktigt stort event den 25 september som kräver mycket planering och extra personal just den dagen. Tänker inte vänta till den 23:e med att planera.. Nu ikväll är det verkligen höst, tråkig höst med regntunga skyar. Mysigt ändå när man kan sitta inne och tända ljus och bara vara några timmar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.