Ingen Kristall här inte..

..och inte för Linda Lindorf heller. ”Skrikande lämnade hon bordet och lämnade galan” skriver Aftonbladet och vad vet jag men det kanske är lite lätt överdrivet. Kanske har hon gjort en grej av det, att Bonde söker fru aldrig blir årets dokusåpa och att hon fick så mycket publicitet för att hon blev så upprörd förra året. All publicitet är bbra publicitet kanske råder för henne men det kan jag verkligen inte instämma i.. Anledningen till att det inte blev någon gala för mig, förutom att jag såklart inte var bjuden, var att jag inte fick igång TV:n och wi-fi:n var söndagstrött..

image Det recenserades kläder oxå, bland annat i Expressen. Mamma & döttrar Parnevik var några som fick getingar satta på sin ”outfit”. Mamma Mia tog väl inte hem storslam direkt med sitt klädval. Hon fick extra stilpoäng för trendfaktorn att hon hängt med att ”pyjamas” är helt rätt just nu. Rätt eller ej men snyggt tycker jag verkligen inte att det är, den aktuella mamman kanske inte heller är den som bär upp en sådan klädsel bäst av alla. Jag ska  väl inte uttala mig för min klädsel den här sommaren har varit allt annat än speciellt snygg eller kul.. Bekväm och inte särskilt genomtänkt är nog snarare en beskrivning. Skärpning.. Det finns ju bättre plagg i garderoben..

imageDet här är nog så långt jag kan tänka mig när det gäller rosa den här hösten. Skriva rosa drömmar kanske, för drömma måste man komma ihåg att göra ibland..

imageJag längtar så otroligt mycket till Marbella. Har ju inte varit där överhuvudtaget i år (typ 8 dagar totalt). Jag behöver åka dit oxå, jobba med Lotus som jag inte lagt någon tid på i år. Många järn i elden har sina nackdelar med svårigheten att fokusera så just fokus står överst på agendan från oktober och framåt. FOKUS, kanske skulle tatuera in det så att jag ständigt har det i synfältet. Eller inte för någon ny tatuering har jag inga planer på att göra men det ska väl inte vara så svårt att komma ihåg även utan tatuering. Ska titta lite på hur flygpriserna ser ut i oktober..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.