Fotbad..

imageSkulle verkligen behöva ett riktigt välgörande fotbad efter den här helgen. Många steg har det blivit och det känns i fötter och ben. Så får leta fram någon fotscrub som jag har någonstans och ta ett ordentligt fotbad i morgon kväll. Blir nog inte så mycket att göra i morgon så kommer kunna ”vila” fötterna lite. I kväll hade vi bland annat ett gäng på 16 personer som firade någons födelsedag och alla bodde över på hotellet. De verkade ha det riktigt kul och har nog fortfarande:) Själv åkte jag hem vid 22.30, går ju inte att lämna hundarna hur som helst. I morgon är det stora badar-dagen för dem, duschas och schamponeras mm.

imageÄlskar ju omeletter men är usel på att göra dem, jag får dem aldrig så där fluffiga & fina hur mycket jag än anstränger mig. Men i dag, mitt i Instagram flödet så lärde jag mig hur man ska göra.. INTE använda stekpanna som jag alltid gör utan ugnen är det som är knepet.. 200 grader i ca 20 minuter och sedan kanske till och med jag kan få fluffiga omeletter.. Dags i morgon att göra veckans mat- och inköpslista. Hinner inte med några storkok den här veckan, men för nästa vecka ser prognosen ljusare ut..

imageNu börjar löven falla och höstluften är oundviklig att känna. Det var hur många år sedan som helst som jag var ute och plockade svamp men nästa vecka tänker jag se till att hinna med det. Rena rama terapin att gå där i skogen och leta, förhoppningsvis hitta ett gäng kantareller oxå. Vågar inte riktigt plocka någon annan svamp, man vet aldrig vad man kan få med sig..

imageSom jag längtar, både till Marbella och efter lite ledighet. Jag älskar verkligen den staden mer än jag kanske trott. Saknar ALLT från att gå och handla, vakna till en blå himmel och sol, promenera i Gamla Stan eller längs den oändligt långa strandpromenaden.  Vissa ”Hemnet knarkar” och jag ”Marbella knarkar”, googlar på bilder och bara längtar. Det har ju regnat lite på sista tiden så jag vet med all säkerhet att Tintin & Karisma längtar typ ännu mer än mig.. Oktober är ju inte så långt borta och då ska jag bara ta mig dit..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.