In med lite höst..

imageInte riktigt som min bild jag hade framför mig men lite kärleksört och äpplen är det i alla fall. Äpplen tillsammans med stearinljus i receptionen och i morgon blir det lite mer ”höstigt” på borden. I morgon har vi totalt fullt, både hotell & restaurang så då kommer vi få hugga i ordentligt. En sak fattar jag inte, har väl inte rört mig så mycket på hur många år som helst men ändå växer jag.. Inte på längden dessvärre utan den där magen blir jag allt annat än av med. Nästa vecka ordentliga promenader med Tintin & Karisma..

imageHar sett några avsnitt av det här nya programmet och det känns som om jag verkligen är ett fall för dem att ta sig an.. Inte för att jag inte har något att sätta på mig men en ordentlig genomgång skulle inte skada.. Massor av plaggen har tack vare magen blivit för tighta. Att vara iklädd för tighta kläder när man jobbar i driften är allt annat än trivsamt. Nej, nu är det dags att ta tag i höststilen på riktigt. Ladda upp ett gäng plagg på Tradera ska jag försöka hinna med på söndag kväll. Kanske skulle ta och titta på något mer avsnitt av programmet och få lite inspiration, eller nåt.. Lyssnade på podden Säker Stil igår där de bland annat pratade om de 10 ”största” hösttrenderna, eller plagg man ”bara måste ha”. Bland dom fanns leopard mönster (går bort, bortsett från ett par Ballerina skor i svart med lite leopard detaljer som redan står i skohyllan). Långa ”skinnhandskar som går upp en bra bit mot armvecket, går nog oxå bort. Långa kappor och då menar jag långa, är för kort helt enkelt så det går oxå bort. Skulle verkligen inte passa på mig. Dunjackan hänger kvar, ska dock vara i lite udda utförande så jag kommer vara traditionell och hålla mig till det jag har. Sammet är den största trenden i höst, det tycker jag kan vara riktigt snyggt och skulle gärna ha en sammetskavaj. Man ska inte ha sammet från topp till tå utan blanda med andra material, tex skinnbyxor eller jeans och en sammetskavaj. Rosa & Rött är färgerna, blir uteslutande rött för mig om jag ska välja. Har några röda plagg i garderoben så bort med magen så är de röda plaggen lösta för hösten. Har oxå en röd lackväska, lack är en annan av trenderna, den kommer jag definitivt att använda i höst. Gråa kläder och en röd lackväska, tycker säkert Säker Stil experterna Ebba & Emilia är tantigt men då får de tycka det för det tycker inte jag.. Stövlar som går upp på låret går oxå bort, tycker inte att det är snyggt och sedan är det samma sak som med de långa kapporna.. Är för kort.. Tur man har lite självinsikt i alla fall..

imageHar inte kommit till planeringen av ”sociala aktiviteter” ännu. Är typ aldrig på ”fastlandet” men det kommer det bli ändring på framöver. Har gått igenom september planeringen och inser att den där semestern kommer bli i oktober. Nu ska jag spika datum och planera för annars kommer det inte bli av i oktober heller..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.