Frida Boisen..

imageI stället för att ladda ner en ny bok så hamnade jag i Podd appen och såg att Frida Boisen är veckans gäst i Framgångspodden så valet föll på att lyssna på den. Hon verkar verkligen vara en riktigt duktig och bra tjej/kvinna. En bra blandning av privatlivet och sina jobberfarenheter. Rekommenderar er verkligen att lyssna – visste ni att hon varit en Run away Bride och hur duktig hon är på att dela med sig av sina erfarenheter, råd och tips. Hennes bok, Digital succé finns nu i pocket så den kan jag oxå rekommendera.

imageHar letat runt på lite olika sidor för att hitta inspiration till dekoration och blommor. Kan vara så otroligt fint att blanda lite hur som helst, har ju plockat blommor var och varannan dag på Fredriksborg och hittat alla möjliga kombinationer. Inte min bukett på bilden men tycker den är så fin med solrosen mitt i alltihop. Det är så viktigt för mig att jobba lite med händerna, förutom att skriva så är trädgårdsarbete rena rama terapin. Nu har jag ju inte direkt någon trädgård utan mer en stor altan och väldigt lite gräsytor (inte en enda rabatt) så nu får jag gå över till trädgårdsarbete i krukor typ. Matlagning är oxå avkopplande om man inte är stressad och lagar mat bara för att bli mätt. Har ju lovat mig själv att göra lite storkok så att jag har mat klart i frysen, ska börja med det på söndag kväll. Som tur är har jag inte lovat mig själv att sätta igång med en rivstart när det gäller något, ett steg i taget för det viktiga är att komma igång. En annan viktig sak är att komma till rätta med dygnsrytmen, funkar ibland och ibland inte.

imageHade ju ett riktigt bra ryck häromveckan och jobbade ner inboxen till noll och har lyckats hålla det ända till nu.. Så nu under helgen när antalet mejl per automatik sjunker drastiskt ska jag se till att komma ner till noll igen och hålla det konstant.. Önskar oxå att kunna vara riktigt strukturerad och effektiv så att det finns lite tid över för att skriva. Bara lite grann då och då räcker alldeles utmärkt, det är inte på något sätt kopplat till prestation utan bara till välmående. Har ingen tidsplan, inga deadlines utan det får ta den tid det tar. Arbetsrummet som jag ska göra iordning nästa vecka kommer få vara skrivarstuga och arbetsrum kombinerat. En lugn och rofylld plats där jag ser ut över viken från flera håll och tystnaden är näst intill total..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.