Hösten..

image
Hur mysigt ser inte det här ut.. Tittar man runt mitt hus så är mysfaktorn inte så hög när det gäller just växter och lyktor. Lyktor har jag sedan gammalt, bara att plocka fram och ställa ut. Växter däremot är det inte så mycket med. Får ordna lite med hjälp av fantasin, köpa några ljung och sedan dekorera med det som finns i naturen för det brukar bli finare än att köpa färdig gjorda krukor.

imageFick lite inspiration av den här altanbilden. Nu är ju huset rött och inte vitt men det spelar ju mindre roll. Altanen är ju stor och rätt öppen så nu inför hösten är det nog en bra ide att göra den lite mysigare. Inte så att jag ska göra några stora grejer men mysa till den lite är nästan ett måste om man ska känna för att sitta där ute under september. Lite växter, lite ljus och plocka fram några plädar svårare än så behöver det inte vara..

imageNästa vecka är en riktig återhämtningsvecka eller lugnet efter ”stormen”, ingen konferens utan bara en lunch måndag-torsdag nästa vecka. Då kan ledighet tas för Gemet som jobbat som en iller hela sommaren och jag kan jobba ikapp. Tänkte oxå göra iordning riktigt ordentligt i arbetsrummet hemma så att jag har en riktigt bra arbetsplats. Packa upp kartonger, slänga och arkivera så att det känns och är Ordning & Reda.. Nu har jag jobbat med administrationen både på hotellet och hemma, ett jäkla släpande på papper & pärmar har det blivit. Slut på det efter helgen med andra ord..

imageSkrev ju häromdagen att jag är inne på blått och grått den här säsongen, inget rosa för mig.. De blå stövlarna på bilden skulle verkligen passa in i min ”höstgarderob” Älskar ju stövlar men har aldrig varit lika intresserad av sommarskor, tror helt enkelt att det beror på mina fula fötter. Har gått alldeles för mycket i högklackade och ”spetsiga” skor i unga dar.. Det har satt sina spår, i alla fall på mina fötter. Ingen ser ju fötterna när man har stövlar och dessutom är det mer bekvämt än tex sandaler med rem och klack. Fast snyggt är det..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.