Sthlm Fashion Week..

image..fortsätter och på Instagram dyker det upp bilder i ett aldrig sinande flöde.. Det närmaste jag kommit något som har med Fashion att göra på länge är att jag                    imagehade högklackade skor när jag var inne på ett möte i stan i dag.. Blev lite som Peter Dalle i den där karaktären i Lorry.. ”Tänkte inte på det.. när jag kom till Fredriksborg och insåg att jag inte hade några andra skor med mig och skulle servera i kväll. Nöden har ingen lag, hittade ett par gympaskor som tillhör någon annan och i fel storlek men bättre det än att jobba i high heels en hel kväll.. Konferens med 18 personer i kväll och i morgon ny konferens och till helgen bra bokat på lördag så än har vi inte gått in i total ”Low season”.

imageNu när det börjar kännas mer och mer höst så börjar man längta efter det där modet med ”oversized” härliga tröjor. Såg en härligt röd och en grå på Ellos hemsida. De har verkligen jobbat ordentligt både med sitt sortiment och varumärke. Sponsrar ju Säker stil med podden och det nya TV-programmet med Carolina Gynning ”Hjälp jag  har inget att ha på mig”. Vem känner inte igen sig i det trots att det hänger massor i garderoben.. För litet, för tråkigt, matchar inte med något annat osv. Tradera – nästa vecka kör vi:) .

Började lyssna på en bra bok i går; Gift med Djävulen av Ramona Franzén och den är riktigt bra. Tillbaka i Storytel mood igen nu efter en lång period med poddar. Fortsätter såklart att lyssna på poddar men inte lika intensivt för på hösten är det något visst med just böcker..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.