Behöver ett järn..

..men hoppar över varianten i flytande form och tar istället och ser till att jag får i mig lite nyttigare järn.. I kväll i form av fisk och spenat, riktigt nyttigt:) För att öka på effektiviteten så kommer jag göra en matplanering för varje vecka. Det är ju precis hopplöst att planera typ varje dag, det blir så otroligt lätt att man slarvar. Så nu är det dags för den gamla skolan med ”matsedel” per dag. Kommer förhoppningsvis smaka lite bättre än vad det gjorde på den tiden det var lunchdags i skolan. Kommer aldrig glömma pölsan i första klass.. Är det något jag bara inte kan äta så är det just pölsa men någon hänsyn till det var det inte aktuellt att ta. Fick snällt sitta dör till skolmatstanterna städat färdigt och ville gå hem. Skolbussen hade gått för länge sedan och det var för långt att gå hem.. Det togs det heller ingen hänsyn till men det löste sig till slut så att jag och min kompis (som trots att hon motvilligt ätit upp sin pölsa satt kvar med mig) blev hämtade. Det var bättre förr säger ju vissa men var det verkligen det? I dag curlas det å andra sidan på tok för mycket på sina håll och maten skarvas det nog oxå med. Inte helt lätt att få ihop logistiken med heltidsjobb och barn det har jag verkligen förståelse för.

imageMycket nyttigt MEN gott är det på min veckomatsedel. Är ju inte så många dagar den här veckan jag kommer vara hemma och laga mat så det är bra att inte ta sig vatten över huvudet direkt. I morgon ska jag laga lite middag till Gemet & Jonny på hotellet efter det att vi serverat våra 18 konferensgäster. Ska då passa på att köpa maten till resten av veckan (när jag handlar till morgondagens middag). Vi får väl se vad de tycker om min matlagning. Sedan är det bara torsdag och söndag som det är middag på agendan hemma, de andra kvällarna är det jobb.

imageMycket riktigt så är det i dag Stockholm Fashion Week startar. Har kommit ihåg att jag har en app som heter Readly och där kan man få tillgång till massor av tidningar på telefonen. Det får bli min ”modebibel” så att man hänger med, i alla fall lite grann. Det verkar bli en modehöst som är ganska varierad vilket ju alltid är bra. Då kan man kombinera en hel del av det man redan har. Måste bara få bort de där extra kilona jag fått så att jag kommer i mina byxor:) Behöver ju verkligen inte köpa några nya byxor utan motionera så att jag kommer i dem jag har. I dag har det dessvärre inte blivit någon lång promenad, regnet har mött en varenda gång man stuckit näsan utanför dörren. Värsta vädret för mina ben och värsta vädret hundarna vet.. Tror de längtar till solen och värmen i Marbella..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.