Triss i bröllop..

imageI dag har vi haft tre olika bröllopssällskap på Fredriksborg, 35, 18 respektive 7 gäster och sedan 10 ”vanliga” gäster. Låter inte så mycket men när det är flera olika sällskap blir det mer än det låter. Hur som helst så gick det bra och vädret kunde ingen klaga på. Teresa & Zenon är tillbaka och när jag nyss kom hem så ”blänkte” mitt hem, underbar känsla och jag slipper städa i morgon:) Har en del att fixa så det var verkligen skönt att slippa städningen. Ska köra hemma SPA och ta hand om mig själv några timmar. Lång promenad med Tintin & Karisma hinner jag med oxå. Sedan nästa veckas To Do lista såklart..

imageDet är otroligt mycket rådjur, hjortar, rävar, grävlingar och lite annat ute när man åker hem lite senare på kvällen. Hjortarna är ett snäpp smartare och springer inte hejdlöst ut över vägen som rådjuren gör. Det är nästan som ett svenskt safari att åka hem.

imageHade ju planerat att hinna med ett Waxholms besök under sommaren. Att påstå att jag inte hunnit vore inte helt sant, det är snarare så att jag inte prioriterat det. Nu känns det inte lika viktigt längre, vill snarare ta en dag i stan. I morgon kan jag förhoppningsvis ta en dag med hemmajobb, komma i kapp med både mig själv och annat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.