Hundens dag..

imageDet finns tydligen en dag som är Hundens dag, det hade jag ingen aning om så inget firande för Tintin och Karisma med andra ord. Några promenader och någon korv har de fått så de har inte varit helt lottlösa även om jag som sagt inte hade en aning om att det var deras dag:) Jobbat hemifrån på dagen så sällskap har de fått men sedan ett pass på hotellet. Det dåliga samvetet kommer snart att släppa, Teresa & Zenon kommer tillbaka i morgon och det innebär hjälp med hundarna och mycket annat. Zenon älskar att gå långa promenader med dem och det behöver dom verkligen. Men snart kan jag oxå börja gå långa promenader och att få lite bättre balans längtar jag verkligen efter. Blondinbellas effektivitetstips har faktiskt fungerat riktigt bra. Avstängda ”notifikationer” innebär en väsentlig skillnad. Går ut en promenad varje kväll efter jobbet, tillsammans med Tintin och Karisma såklart. Ser det inte som något jobbigt eller att jag bara gör det för att jag måste. Inser att jag behöver det lika mycket som dem. Inboxen håller jag konstant i schack liksom sms och planeringen är mer strukturerad. Känns klart bättre och vecko/dag planeringen börjar bli bättre och bättre för varje dag som går.

imageDet har inte bara varit Hundens dag utan även Guldknappen Gala på Grand Hotel. Vilka vinnare som utsetts har jag absolut ingen aning om men det spelar mindre roll. Om jag inte kommer ihåg helt fel så efterföljs Guldknappen av Stockholm Fashion week så det skulle innebära att den börjar på måndag. Vilken underbar klänning hon har här Martina Bonnier, långt ifrån det hon la upp på Instagram igår. Kanske byter hon ”outfit” ett gäng gånger under dagen/kvällen. Troligtvis. Det har ju börjat ett nytt TV-program med Carolina Gynning som programledare tillsammans med Ellos stylist. Såg det första avsnittet och ska se några fler på söndag tänkte jag. Jag har en förkärlek för sådana där Gör om mig program, kanske när en egen dröm om att få bli omgjord:) Befriande skönt att allt är Ellos kläder och inte massa dyra kläder för då blir det enklare för alla att kunna ta del av tips, råd och få inspiration. De är ju även sponsorer av Säker Stil podden så de verkar vara på offensiven och det ordentligt.

Apropå poddar så ska jag lyssna på en nu och sedan sova, lång dag i morgon. Innan jag åker i morgon ska jag försöka hinna med lite hushållssysslor.. Tvätta lite och snygga till i största allmänhet. Längtar jättemycket efter ett stort fång snittblommor, eller handplockade blommor går precis lika bra och ett riktigt välstädat hem. Så tacksam att Teresa & Zenon kommer tillbaka, inte för att de ska städa men för strykning och hjälp med bättre motion varje dag för Tintin & Karisma..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.