Comeback..

imageHur glad blev man inte när sommaren gjorde comeback? Det har varit en helt fantastisk dag ute på Fredriksborg i dag. Sol och klarblå himmel, riktigt varmt och underbart. På kvällen hade vi ett gäng i Orangeriet och en del folk inne i restaurangen så för att vara en tisdag i slutet på augusti så är det riktigt bra. Telefonen har gått varm med förfrågningar om att boka rum till helgen. Vi har fullt både denna och nästa helg:)

imagePå lördag gäller det att ha logistiken på plats.. Ett bröllop med vigsel på Fredriksborg, bröllopsmiddagen i Orangeriet. Ett bröllop i en av de tre restaurangrummen. En mini bröllopsmiddag med vegetarisk mat. Hotellgästerna som ska äta. Vi har i alla fall haft vett nog att stänga för a la carte för ”allmänheten” Bäst att komma ihåg att ta rätt skor.. Ska ju bli fantastiskt väder i helgen så det gör allting så mycket lättare. Allt blir så mycket mer svårarbetat när det är regn och rusk.

imagePå torsdag är det dags att åka till stan igen. Andra gången den här veckan som jag ”åker över bron till fastlandet ” Har typ bara åkt över bron fyra gånger på flera månader. En riktig skärgårdssommar med andra ord. Det har gjort lite av underverk på hyn, den har blivit riktigt bra trots att jag verkligen inte haft tid att hålla på med massa cremer hit och dit. Har inte skrivit en rad sedan jag skrev de första sidorna på det som kanske blir min nästa bok någon gång om ett halvår eller två.. Längtar efter att fortsätta men tiden räcker inte till nu. Men tiden för det kommer väl lite längre fram.

Hur klarar jag då att leva efter effektivitetstipsen? Jo, riktigt bra faktiskt. Inte på någon hundraprocentig nivå men klart mycket bättre än tidigare. Så jäkla skönt att få lite mer struktur och get things done.

Kram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.