Bad hairday..

..om det ändå vore så väl, jag har ett bad hairlife. Får väl göra som så många andra, eller inte för det verkar lite jobbigt med extensions (stavar man så??). Hur som helst så skulle det inte göra ont med ett lite tjockare hårsvall. Är inne på hår i dag eftersom jag sett att den senaste veckan har flera hårsalonger börjat följa mig på Instagram. Kan inte fatta varför, kanske tycker de att jag borde följa dem tillbaka för att liksom påminna mig om hur länge sedan det var jag var och fixade håret..  Men innan jag fixar håret är det prio ETT på att ta Tintin & Karisma till ”pälssalongen” för de behöver verkligen klippas. Tid ska beställas i morgon..

imageHar ju börjat lugna ner sig rejält på Fredriksborg, förutom på helgerna, så jag har fått tid över till annat. Dagen idag började med ett möte med Tobias, Gabriel & Kid. Hade givetvis läst fel i sms:et så någon mozzarella och avocado macka blev det inte för vi sågs på Urban Deli på Sveavägen:( Ja, jag vet att de är bra på många sätt men de har inga varma mozzarella & avocado mackor. Vi diskuterade & planerade lite aktiviteter för podden I sängen med Tobias & Gabriel som släpps varje måndag. Sedan snabbt tillbaka till Värmdö för administrationsjobb. Har jobbat för många timmar i dag men är nöjd med vad jag hunnit med.

imageTintin, Karisma & jag bor på hotellet i natt för att spara transporttid. Inte riktigt lika romantiskt som förra veckan när Hanna & Martin bodde i rummet vi bor i nu i natt. Kan inte låta bli att dela med mig av bilden där Hanna kastar brudbuketten från Axel & Esters gemak ❤️ Idas och Sagas tärnbuketter står fortfarande kvar i en vas här på hotellet och påminner om den magiska kärleksdagen förra tisdagen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.