Behov av stegräknare..not

Kände mig som ungefär en stelopererad hundraåring när jag vaknade i morse. Man ska ju gå 10 000 steg per dag och det har jag definitivt gjort den här sommaren. Bra för konditionen och hälsan men i helgen tyckte benen att det fick räcka. Klantig som jag var så hade jag tagit fel skor.. Då finns det inget annat än att skylla sig själv. Regnat har det gjort precis hela dagen typ och jag har passat på att vila, får inte ens ut hundarna eftersom de vägrar gå ut i regnet. Så ingen lång promenad idag, vilket benen tackar för. Extremt snabba ”promenader” är deras melodi i dag. Just det här vädret är det som är värst för mina ben..

imageHar passat på att lyssna på några poddar i dag. Den här var extra speciell att lyssna på:) Härliga Sofia Wistam var dessutom så snäll att hon berättade var bröllopet hölls.. Tacksam, eftersom det betyder otroligt mycket för Fredriksborg att bli nämnda. Vi har haft galet mycket besökare på hemsidan hela veckan. Brukar försöka hinna lyssna på deras podd varje vecka så det var inte bara idag jag lyssnade. Wahlgren-Lundqvist släpper ju sina avsnitt på söndagar så det har jag självklart lyssnat på. Tacksam är jag för att jag får jobba med dem, lyssnarsiffrorna stiger och de är uppe på en riktigt bra nivå. Det var ju bara 19 veckor sedan vi startade..

I morgon ska jag till stan och ha möte med Tobias & Gabriel. Vi ska ses på Joe & the juice och jag kommer garanterat passa på att äta en mozzarella & avocado toast och dricka någon riktigt uppiggande juice. På hemvägen ska jag passa på att handla, mitt kylskåp är vad man kalla tomt. Inköpslistan är klar och innehåller bara goda och nyttiga saker. Det är lite konstigt det där med vikten.. Man kan ju tycka att man borde gå ner i vikt när man ”springer som en iller” och serverar och grejar men det har inte hänt. Inte för att jag behöver gå ner i vikt, men lite runt magen skulle jag inte sakna, utan det är en reflektion. Planeringen för nästa vecka är klar och det kommer vara väsentligt lugnare på Fredriksborg än det varit de senaste sju veckorna. Återhämtning och massa administrationsjobb är det hög tid för. Har inte planerat in semesterveckan ännu, tror nog att det blir första eller andra  veckan i september. Ska spika det under veckan och boka en flygbiljett, dom är riktigt riktigt billiga nu. Behöver verkligen både solstol och uppdatering Lotus..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.