Många timmar senare..

I dag har det varit ett riktigt långt pass på hotellet. Rejält ont i fötter och ben. Jag i servisen och Jonas i köket, otroligt att vi klarade det utan massor av strul..

imageHotellet, eller rättare sagt alla hotellrum var bokade av det här brudparets gäster. Vigsel och middag hemma hos ”föräldrarna” som bor runt hörnet och sedan sover brudparet och ett gäng gäster på Fredriksborg.

Har hållit de sex effektivitetspunkterna riktigt bra idag:) Gick däremot inte ut på någon promenad efter jobbet, tycker att jag gått tillräckligt i dag… Är i behov av ett riktigt varmt och välgörande fotbad.

image                            Det får jag verkligen se till att prioritera i morgon. Det och lite annat inom området ”egenvård”. I morgon ska jag oxå försöka få till det och göra ett tvätt och städryck. Har förvisso kört en omgång städning i veckan men kör ändå ett varv till i morgon så att vecka 34 börjar riktigt bra. På måndag ska jag in till stan och tillsammans med Kid träffa Gabriel & Tobias för att prata och planera deras podd. Ska då passa på att göra lite ärenden när jag nu ändå är i stan. Får göra en separat lista om det..

Apropå poddar så ska jag släcka lampan och lyssna på någon podd och sedan hoppas jag att somnar som en stock..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.