Nystädat..

imageBlir tyvärr lite mindre tid för städning den här sommaren.. I dag kavlade jag upp ärmarna och städade rejält, tvättade allt inklusive hundarna:) , bytte matta i soff -hörnet till en annan som jag redan hade, blomskötsel mm. Ja, en riktig rejäl städdag med andra ord. Så skönt när man är klar. Hann med att rengöra mig själv ordentligt oxå, lite hårtoning, inpackning och annat så nu är både jag, hundarna och huset ”renoverade”. Lite jobb blev det oxå gjort så ikväll kommer jag förhoppningsvis somna både i tid och gott. I morgon är det en massa fix på hotellet och på kvällen middag med Olof och Lone (Cloettas huvudägare på den tiden då jag jobbade där). Bästa ägare man kan tänka sig och jättekul att vi fortfarande har kontakt och ses.

Kom en rejäl skur idag och om det nu blir lite sol så kommer kantarellerna växa som ”svampar ur marken” – finns otroligt mycket svamp i skogarna kring Bullerbyn. En svampletar tur med Tintin och Karisma i nästa vecka låter som bra ”meditation”.

Har kommit in i en P1 eller om det är P3 dokumentär podd fas, lyssnar på alla möjliga dokumentärer om allt från himmel och jord. Några Sommar program har det oxå blivit, bäst utan tvekan har som sagt Magnus Uggla varit. Sedan slinker det något lättsammare som Säker Stil podden och liknande genom hörlurarna oxå såklart. Har konstaterat att jag tidigast kan ta semester veckan efter 27-28/8. Den lördagen har vi tre bröllop på Fredriksborg.. Inga stora tillställningar men ändå, tre olika bröllopssällskap, logistiken och körschema måste med andra ord planeras i detalj. För nästa år har vi redan ett bröllop bokat och vi har säkert haft 10 möten gällande bröllop nästa år. I år kommer vi att ha haft 8 bröllop och det verkar inte bli färre nästa år.

På semestern som just nu bara kommer bli en vecka, får ta mer sen lite senare i höst, ska jag verkligen planera i förväg så att jag inte har en To Do lista med typ 15 ogjorda saker med mig. Jag ska bara vila, äta nyttigt och gott och skriva lite. Ska bli otroligt skönt och jag ser verkligen fram emot den där veckan. Det innebär ju btw att jag faktiskt kan se Weeping Willows så det måste jag komma ihåg att organisera ihop..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.