Vilken sommardag..

imageEn alldeles alldeles underbar sommardag på Fredriksborg med roliga bekanta gäster som tex P-M & David mfl. Solen strålade från en klarblå himmel hela dagen och vi hade mycket att göra. Tur att det inte var ”party” igår när vi firade Pappa för det har varit en låång arbetsdag i dag. Var på plats redan strax före nio vilket är tidigt för en sjusovare som mig. Sedan bara rusade timmarna iväg. Kom hem så att jag hann se de sista milen på cykel med ett svenskt silver 🇸🇪 Otäck olycka och man trodde att det gått riktigt illa men det verkar det inte ha gjort, tack och lov.

Som avslutning på gårdagen så lyssnade jag på Magnus Ugglas Sommar i P1. Om ni inte gjort det rekommenderar jag er verkligen att göra det. Det var otroligt bra, ett av de bästa Sommar program jag hört. Nu har jag ju i och för sig varit ett Uggla-fan sedan jag var typ 13 år men jag tror att det uppskattas av alla oavsett vad man egentligen tycker om honom och hans musik. imagePå tisdag ska jag åka till stan. I går var första gången jag lämnade Värmdö på hur länge som helst. Kom då så långt som till Nacka där Pappa bor. I stan kan jag inte ens komma ihåg när jag var sist. Har lite ärenden att fixa och ett möte.

imageDen 22 och 23/8 är det dags för Weeping Willows tradionsenliga konserter på Mosebacke. Hoppas verkligen att jag kan gå dit eller så kolliderar det precis med när jag kan ta semester. Hur bra jag än tycker att de är så kan jag lyssna på dem på annat sätt men det är lite svårare att ta semester på något annat sätt än att just åka bort.

imageLängtar verkligen till Marbella. Har inte varit där mer än max 14 dagar totalt på 8 månader.. Skulle verkligen behöva åka dit både för vila och semester men även för att träffa det fina Lotus teamet. Det var inte direkt igår jag träffade dem. Längtar efter långa promenader utmed stranden och få lite färg, är nog bland det vitaste i Stockholms skärgård:) Badat har jag i princip inte heller gjort i år, typ doppat mig en gång. Verkligen inte likt mig..

Nu dax att lyssna på sista biten av dagens avsnitt av Wahlgren-Lundqvist..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.