Blogg semester..

image Bloggen har fått ha semester men inte jag.. Sparar mig lite till, otroligt roligt är det att vi har så mycket att göra på hotellet men ingen av oss skulle tacka nej till en veckas semester. Men den tiden kommer när augusti är slut. Hoppas vädret håller i sig så att gästerna fortsätter komma. Är fortfarande förkyld, kan det bara försvinna nu tack! Men inte klaga på något så simpelt som en förkylning även om jag gärna skulle slippa den.

imageEn magisk kväll hade vi i måndags när Martin gästspelade hos Hanna & teamet på Allsången. Så mysigt och på sitt sätt ”exklusivt” som fick se Martin i det lilla sammanhanget och höra den nya låten första gången live. Dagen efter var publiken på Allsången på Skansen i en helt annan liga och på det alla TV-tittare och just därför är jag så glad att Martin bjöd på sig själv och kom till oss. Efteråt hade vi gemensam middag och supertrevligt, alla var uppe till fyra med ett undantag; Martin. Tur var väl det eftersom han inte visste att 24-timmars svensexa väntade dagen efter:)

imageVilken underbar sommar vi har ❤️ Det kommer vara så värdefullt för oss alla när hösten och mörkret kommer. Energifyllda på alla sätt hoppas jag att alla kan känna sig. Har börjat skriva på boken btw, bara kommit fem sidor och känner vare sig press eller stress utan har bestämt att den är klar när den är klar. Inget mål om X antal tusen ord per dag eller vecka. Befriande skön känsla, jämfört med förra gången med en så tight deadline.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.