Någon omelett..

..blev det såklart inte i morse. Inte helt frisk så det kändes lite överambitiöst att börja dagen med det. Har däremot ätit så många avocado och det är ju väsentligt nyttigare om inte annat.

imageEfter att ha ägnat förmiddagen till att bli så frisk som möjligt åkte jag till hotellet för att jobba. Tackar åter och åter igen för mina skor för många steg blir det och mycket stående.. Mycket att göra i förhållande till bemanningen men det gick bra. I morgon kväll är vi fler som jobbar och har typ mer än fullbokat:)

imageÄr så tacksam för det fantastiska vädret som gör att vi får nya bokningar hela tiden. Hoppas hoppas att det håller i sig ett tag till. Nu ska jag ladda ner en ny bok, lägga mig och somna till ljudet av en härlig berättarröst med sövande effekt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.