Röd näsa & sömn..

imageFörkyld, feber och tröööött har jag varit i dag. Bara gjort det jag måste och försökt sova så mycket som jag bara kunnat för att bli frisk snabbt. Har lyssnat klart på den drygt 13 timmar långa boken jag började lyssna på i går kväll så nu är jag väsentligt piggare. Kommer med andra ord kunna jobba i morgon, bytte med Gemet eftersom jag skulle ha jobbat i kväll. Tänkte börja hyfsat tidigt och få lite administrativt jobb gjort innan driftspasset kör igång.

imageSka börja morgondagen med en omelett, så länge sedan jag åt det vilket är korkat eftersom det är så otroligt lätt att göra och är det bästa jag vet att äta till frukost. Till lunch ska jag äta en stor sallad med avocado och tomat. Tycker jag fortsätter att ha lite väl mycket kilon runt magen och där omkring, så dags för mer rörelse och riktigt nyttig mat. Rör i och för sig på mig mycket på Fredriksborg men skulle behöva få igång långa promenader med Tintin & Karisma, ska nog ta en lång skogspromenad på söndag. Undrar om det finns några kantareller, det har ju inte regnat här ute på ett bra tag så de har väl inte kunnat växa till sig. Återstår att se..

image              På lördag måste jag lösa så att jag kan vara ledig, Pappa fyller 75 år och ska ha en liten middag hemma. Har lovat att laga maten för det tycker jag han ska slippa på sin 75-årsdag. Vet precis vad jag ska laga men får nog köpa en tårta för annars blir nog Pappa som älskar tårta besviken. Måste oxå få till det med inköp av present. Samma sak där, vet vad jag ska köpa åtminstone på ett ungefär.

Nu ny ljudbok, sover med en Grapefrukt ansiktsmask över natten så jag ska förhoppningsvis vakna pigg, frisk & utvilad..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.