Sjuk, välskrivet & intressant

image                        image image                    Vaknade i morse med riktigt ont i halsen, förkyld och ont i hela kroppen. Är ju inte direkt van att stå och gå så otroligt mycket och speciellt inte i den värme vi har. Nu sa kroppen stopp så jag åkte helt enkelt hem (sov ju på hotellet i natt) och har förblivit sängliggande hela dagen. Försökt sova mycket eftersom det är bästa sättet att bli frisk. När jag inte sover läser jag Malin Persson Giolitos bok som är riktigt bra. Rekommenderas. Kan laddas ner på Storytel.

I morgon ”måste” jag vara frisk igen, har inte tid och möjlighet att inte vara på hotellet och jobba. Jag skäms över att säga det men just nu längtar jag efter en retning dag men den får inte vara på måndag.. Sista kvällen med Allsång vill jag väldigt gärna ha samma magiska väder som i måndags kväll.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.