Det känns som om..

image..sprungit omkring i hur många dagar som helst i typ sådana här skor samtidigt som jag varit hejarklacks ledare. Noll röst och trötta ben med andra ord. I dag sa kroppen VILA och jag har lyssnat. Gjort lite småfix bara och somnade när jag gick och la mig för att vila lite på hotellet. Blir kvar här i natt och hoppas få en riktigt god natts sömn. I går hade vi Allsång, magisk kväll med underbart väder och massor av gäster. Nästa måndag är sista gången och då kommer det komma ännu fler gäster, förutsatt att vädret är ok. Jag hoppas verkligen att vi får en repris på gårdagens väder.

imageFick den här bilden av grannarna Sverre & Krissy igår som tog den när de kom hem med båten efter att varit på Allsången hos oss. Karisma & Tintin är så varma nu så de badar varje dag. Inte bara jag som är i behov av klippning, förstår att det är jobbigt för Karisma med sin tjocka päls. Måste beställa tid i morgon! Karisma är prioriterad.

imageÄr galet sugen på pizza. Var så länge sedan jag åt det, får bli i morgon för då kan jag nog vara ledig. Pizza & slapparkväll, det skulle vara underbart 💚

Något annat som näst intill är underbart är att jag äntligen fått tillbaka Storytel som är typ hundra gånger bättre än Nextory. Mycket mer användarvänligt och bättre utbud. Har laddat ner några böcker och lyssnar just nu på Malin Persson Giolitos nya bok Störst av allt. Så här långt lovande men den är över 13 timmar lång så vi går se om den håller hela vägen..

Hålla hela vägen måste jag oxå göra, vi har ca tre veckor kvar med högsäsong. Två intensiva och sedan en bland vecka men med ett riktigt stort event som kräver massor av planering, men kul ska det bli att genomföra det 💚

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.