Ledig..

I dag har jag nästintill varit ledig. Fixat lite men största delen ledig vilket var välbehövligt. Tanten är inte van att ”springa” så mycket, tackar åter för mina skor utan dem hade jag varit ledbruten nu. Men det känns lite i ben och fötter men det får det göra för det är så nyttigt att röra på sig vilket jag gjort för lite.

imageHar ju varit fullständigt underbara sommardagar och det ska hålla i sig så det vore väl själva xxx om vi inte kan köra Allsången ute nu på måndag. Det kommer både bli så mycket härligare och lättare på alla sätt och vis. Måndagen efter är sista Allsången för i år och då kommer vi få besök av Martin Stenmarck som kommer gästspela lite om allt går enligt plan. I morgon är det dags att köra ett pass på hotellet igen, fullbokad restaurang i morgon kväll så då får man garanterat motion:)

imageI kväll har jag duschat och ”schamponerat” både Tintin och Karisma, nu ligger de helt utslagna i soffan och sover sötnosarna. Jag har nu fått mitt nya kort, en bankomat åt upp det när Zenon slog fel kod tre gånger.. Första åtgärden var att se till att jag fått tillbaka Storytel så att jag kan lyssna på böcker igen. De drar ju automatiskt 169kr per månad och jag har ju varit utan kort sedan före midsommar.. Det var som med passet, fast lite bättre, men jag glömde att beställa ett nytt hur många dagar som helst. När jag väl fick ändan ur så tog det typ 2-3 dagar så hade jag ett nytt kort i brevlådan. Har jobbat mest hela tiden så jag har inte direkt behövt kortet och då är det lättare att glömma.

imageNågot jag verkligen behöver är (förutom ett frisörbesök) är nytt läppstift. Måste ju inte vara Dior men ett rött och ett ljusrosa måste inhandlas. Gör all skillnad i världen när man jobbar många timmar i sträck att mötas av lite färg när man råkar se sig i spegeln. Är lite avundsjuk på alla som är lediga och blir sådär härligt sommarfräscha. Men jag får satsa på att tillbringa lite tid i solen i höst istället. Inte så illa det heller.

imageBlev plötsligt otroligt sugen på kantareller, en riktigt stor härlig kantarelltoast. Får bli nästa vecka, rökta räkor längtar jag oxå efter och det har vi på Fredriksborg så kanske skulle äta det till ”middag” i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.