Sommar, Sommar & Sol..

..hette väl någon gammal landsplåga med Sven-Ingvars men så har det verkligen varit ute i skärgården i dag (och på en massa andra platser oxå). Otroligt fint väder & fullbokat på vår grillkväll:)

imageEn alldeles magisk dag & kväll på Fredriksborg, hoppas vädret är lika fint på måndag så vi kan köra Allsången ute. De vilda ängsblommorna är många och det vackraste som finns. Behöver gå ut och plocka lite och ta med hem, rosorna från Daniel och Ulrika står fortfarande fint men de ”vilda” jag plockat har sett sina bästa dagar.

imageI morgon fortsatt administrationsjobb på dagen och sedan jobb i driften på kvällen. Tack & lov för mina nya skor, hade aldrig klarat det här annars. Måste också hinna iväg en sväng och köpa lite kontorsmaterial. Post-it lappar står typ högst på agendan så att man kan hitta lättare etc. Håller ju även i ”trådarna” för två stora tillställningar med över hundra gäster per tillfälle. Mycket detaljer och som det så sanna ordspråket ”The devil is in the details” så krävs det en hel del planering och avstämning så att man har allt satt och klart i god tid så att det finns ett visst utrymme för att kunna hantera förändringar utan att det blir en dominoeffekt. Nog om det, jobb är väl det sista de flesta tänker på såhär i juli..

imageDär borta, någon gång i mitten på augusti ser jag fram emot den där SPA-dagen.. Inte en ”Total home make over” utan en ”Total me make over” Längtar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.