Måndag = regn

Hela dagen var det varmt, riktigt varmt. Lagom till att vi skulle börja rigga inför Allsången började det såklart regna. Som om det inte räckte så så var det en otäck bussolycka där en buss började brinna på Värmdövägen så trafiken stod helt stilla i 1,5 timma. Köerna var milslånga och i den kön satt Hanna, musikerna och mixerbord mm och ett gäng gäster. Det innebar att typ alla gäster kom samtidigt och vi slet verkligen. För att gästerna skulle hinna äta så startade vi Allsången 35 minuter senare än planerat. De otroliga teamet på Frediksborg var helt grymma ikväll ❤️ Härlig stämning på Allsången var det oxå. Vi fick köra i tältet ikväll igen. Tror jag ska köpa 25 extra plädar till nästa måndag då blir det med all sannolikhet sol:) Efter Allsången blev det lugnt och då var det en underbar känsla att ställa sig och bara andas in den friska skärgårdsluften..

image

I morgon administrationsarbete hela dagen. Fortsätta bocka av på veckans To Do lista. Mina nya skor gjorde underverk i kväll, utan dem hade jag inte klarat kvällens tempo. Många steg blev det så det var ju nyttigt:) Aga hade gjort underverk med det nya Allsångshäftet på minimal tid ❤️

imageHemma igen, till lugnet. Känns nästan som man bor på en lövad dansbana. Får väl ordna dans någon kväll:) Karisma och Tintin blev så glada när jag kom hem att det var som om jag varit borta i en vecka, minst. Det är så härligt att mötas av dem när man kommer hem, äkta kärlek & glädje över att se en.

Lyssnar just nu på I sängen med Tobias och Gabriel och sedan dags för sömn..

Godnatt 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.