Årets första..

image..kantareller har jag ätit i dag. Tyvärr inte plockade av mig själv, det hade nog varit både skönt med en riktig skogspromenad och godare med ”egenplockade”. Har kvar så i morgon blir det pasta med kantareller till lunch. Det goda är så ofta de enklaste, men det är ju gott med allt möjligt tex Thai-mat med hur många kryddor och ingredienser som helst. Hur som helst så äter jag ordentligt varenda dag nu så dags att börja gå lite längre promenader med Karisma och Tintin varje dag nu:)

imageHar varit riktigt huslig i dag. Tvättat massa maskiner tvätt, bäddat rent, tagit hand om blommor och även fixat med mig själv med toning av håret, ansiktsmask, fixat naglarna mm.  To Do listan för nästa vecka tänkte jag få till ikväll oxå så har jag gjort ett bra ”dagsverke”. Längtar rejält efter en veckas semester, det ska bli så skönt. Lyssnade på Podcasten Säker stil igår och de pratade om det här med att rensa ur underklädes- och strumplådorna mellan varven. Det är något man ofta glömmer och det ska upp på To Do listan någon vecka framöver. Bort med allt man aldrig använder som udda strumpor och allt annat som bara ligger kvar i lådorna.

image               TV-kväll för en gångs skull. Svensk romantisk komedi, precis lagom lättsmält. Citat: Jag trodde du var en stjärna men jag hade fel, du var bara ett tomtebloss. Hårda ord men ibland kan man verkligen känna så. Inte att man är en stjärna men att man ”tappar” det då och då. Men så är det väl med allt här i livet, upp och ner. Ibland går allt på räls och ibland tar man verkligen ett steg framåt och två bakåt. Filmen handlar om en författare som känner att hennes böcker inte duger för att de inte är ”finkultur” och försöker förändra sig. Jag längtar så efter att få tid att börja skriva men någon fin kultur författare kommer jag aldrig bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.